hej vi gör ett nytt försök

idag att ta os till sjukan glömmer jag inte huvudet så är det väll nått annat ,sov gott i natt å alla på soffan vi måste verkligen sluta med de kommer ju få bestående knäskador för man ligger korvade som ..
danie sitter å gosar med chido i soffan å säger vovve inte bajsa mig ,vet inte var hon fått de ifrån för de tror jag inte hon gjort ..idag vart de favvo byxor rutiga från hm som jag velat ha så länge men aldrig köppt 
                                          

inte som planerat idag

stog  på busshåll platsen å kommer på att jag inte har legg emma har de.. messar linda som redan åkt å hämta nått nåja knata hem i kylan å får lite städat ialf pysslar med danie med lera =)
                                                 här e vårt konst värk




hos sammy pappa


god morgon

nu har vi ätit frukpst å klätt på os nu drar vi till sjukan sen ringer vi linda å hoppas hon orkar på en träff tänkte gå ner till källaren har en påse pojk kläder där så de e bäst du öppnar =)


                                          

                              



......

måndag stressade upp emma helt i onödan i sista minuten ser jag att  jag har skrivit i almanackan att jag ska llämna hnne på dagis ,,,god natt emma  ! ttack ialf jag e verkligen skyldig dig för llt du ställt up..
 jobbet sen va de till sammys far å äta god lasagna å öppna yterligare lite jul klappar nu e jag hemma å tråkar danie har slocknat på soffan å jag tänkte kika egenom hm s nya katalog yeiii imorn ska jag till sjukan å kolla va jag har i ljumsken nått konstigt e de de stå inte rätt till tippar på systa el nått i den stilen

more shopping =)

finns inge roligar än att shoppa kläder
fick ett present kort på hm 500 kr å de va perfect fick massa kläder idag me

  har inte sett emma så här glad på lääänge haha






 sammy å and i baren









  

 

                                                                           balkongen snygg istapp

                                                   

                    



lite bilder

nu har vi vart å handlat ska snart iväg på bion men nu har jag lite dö tid så jag tänkte sätta upp lite bilder från jul dan ...
   

 

                                       

 

 

 




hej hej nu e de snart de nya året =)

har ni haft en bra jul =)? här va de en mysig jul med bastu spel å en jul i hello kittys benämning ,så mycket hello kitty saker har jag inte sett på en å samma gång hihih jag älskar ju oxo denna katt å fick en del saker hoho

jul dagen började riktigt bra med bastu med tjejerna hårfärgning ja allmänt mys för sig själv  men den slutade med bråk  , en viss för full pers *skämms*  på dig ! men du är förlåten . inte nog med de hade dom hyrt ut sailor till ett gammeldans polka fjasko ställe så vi packade våra saker å tackade för os å sedan va de en hem resa i sammys skåp bil som jag aldrig tänker göra om ,va skit kul i början men när kylan tog in va de inte lika kul ! idag blir de bio avatar=)  

          

  

nya soumi mössan =)  bastu å ut i snön

fy satan va kallt de va


massa shopping

på stan vart de massa nya kläder nu har jag fixat naglarna på cassi hon köppte sånnt där gele sett å de vart skit bra =)
















hej alla glada vilket jag hoppas att ni e

känner mig peppad  inför jul 2 påsar julklappar klara kanske blir lite mer att slå in imorn =)
har ni nångång hållt på att tappa bort din vänns hund ?
de va precis va jag gjorde ! jag va så rädd å tårarna va inte långt ifrån , stog i skogen med cassis valp troja å chido å dom busade å inte trodde jag troja skulle lämna chido ,tel ringer å jag pratar en minut å vipps e hon spårlöst borta jag får panik danie skriker  å står i snön å vägrar gå ....vafan ska jag göra jag springer runt som en galning å ropar ropar ropar nej ingen troja ,ska jag springa upp å lämna danie till  grannen å leta vidare el vafan ska jag göra efter 5 min kommer en turk med henne =) å hej va glad jag blev å tackade för fullt till denna persson gissa om jag va lättad hon hade sprungit in på gårn antagligen till cassis port ..
 
på jul dan blir de bastu förfest med tjejerna sedan nynäs där sammy står i baren =) yeyey her we come sailor .
nyårs klänningen e spikad som jag la undan idag för jag vet att de kommer va proppat på stan imorn , då blir de shopping med cassi å emma å lunch på nancys sedan kommer jennie efter jobbet sen pulka med milenixen hoppas jag heheh  hade verkligen glömt hur kul de är att åka pulka man blir ju som 2 år igen
fyndade spelet rappa kalja på second hand affärn nere på stan 50 rea de e fett kul spel =) 

nu sk ajag vinna en sak på tradera sen dushen å film .min kväll när huset nu sover =)

                                                     god jul på er

snö snö snö ett jädra tjat om snö men de e ju så fint

stälde kl på 10 för att vi skulle åka pulka snosade ett antal gr men till slut fick jag en mob i skallen å ni kan ju gissa av vem =)
trodde emelie hade dissat mig ,så jag gick ut på gårn å åkte pulka med danie å hej va de gick men hon tyckte de va roligare att se mig åka i backen än åka själv .vid 11 vaknade sjusovaren så jag knatade till väster gård å mötte upp henne å en kalufs heheh de vart en promenad till backen ett åk lite snack sen va de hem igen för de va så satans kallt å danie va redan hungrig ,men tack för åket ialf hihi får sätta på os varmare nästa gång =) nu sitter jag hos grannen claudis å e barn vakt ,leila å danie leker så fint =) å anthony sitter å kollar tomm o jerry !! känns som kl e jätte mycket men den e ju bara 17....lite extra jobb imorn innan dess blire väll fika hos emma kanske i call you

mys vi har bara lite mys mys mys i vårt hus

                                                            

har precis lagat fisk å kokat ris till fisken å spagetti till kvarvarande köttfärssåsen från igår .. danie tar hand om sin lilla docka som om de vore hennes riktiga bebis ... ska snart till jobbet ,när sammy kommer får han köra mig hoppas han kommer snart vill gärna va på jobbet lite tidiare om jag kan för att hon stälde upp så jag slapp vabba vilket jag aldrig gjort .men med detta väder så vet man inte hur lång tid de kan ta

imorn kommer chido de ska bli skoj , ska rota fram pulkan som jag fick låna av claudis förra året men apropå de såå kanske den i källaren står kvar det är en som legat där utanför hela året ..

sjukling

danie har spytt å skitit hela natten men nu verkar de påbättrings vägen hon harfått i sig en macka å te ....men hemma är vi idag !
så fint med all snö ute =)

måndag jul stånden uppe

jobbade till 12 sen åkte jag ner på stan mötte elin med sötaste noel , tatiana å resten .när man är barn ledig finns allti massa andra barn i närheten å de vart mys på mc donald sen vidare på stan och eftersom  jag  inte hade så mycket pengar på mig vart de inge shopping så vi gick till bibblan med barnen där de va sång stund å jag kunde passa på att hjälpa alla andra med barnen när jag själv inte hade danie att se efter menn jag saknade hennes stoj å bus  tack för en bra dag =)

                                                 

du e så tråkig

hej blogg !du e så tråkig att jag kan spy på dig men ändå så har du en jäkla kraft som gör att jag måste släpa mig  hit för att skriva ett så onödigt inlägg men jag bara känner att skriver jag inte detta så kan jag fan i mig inte somna
ialf, idag va en mycket roande dag på jobbet och jag fick lära mig massa nya saker *not * men jag älskar mitt jobb ! vad vore the oldies utan  mig å os andra inom vården ...VA!"?

Jag har en huggande stickande kännsla i tyo ljumsken nån som känner igen detta å jag e inte gravid och det är inte för att jag har äl och det är inte för att jag har den där snurran i muttan nej de känns som de e nått i vägen, vet ej  om detta är i tarmen hahah el i de underbara undergångarna ? jag måste gå å undersöka detta för nått e fel å det har pågott i nått år av och till .. dom får väll trycka upp en kamera i arslet på mig    JÄÄÄÄK el nått 
kl e för mycket nu ska jag försöka sova imorn e de kort dag sen får jag se vad som händer =)


                                                         

fredag

igår v danie hos farmor så vi passade på att  ha lite skoj .
de vart kort spel i sigges nya lya på stan sen utgång på stanleys, vart faktiskt en jätte lyckad kväll å såg några roliga ansikten ´där oxo =) och jag måste säga att jag föredrar att vara ute med honey  än utan honom =)





sammy är och hämtar danie ,nån jäkel hade huggt hål i däcket på hans bil ,på makcen när han fått upp bilen på  va de nu heter å bytt däck så går spaken av å bilen fastnar där uppe  i råga på de så börjar de snöa stackare  hoppas han kommer med danie snart vill gosa med henne å se hennes härliga smile och hon får hjälpa mig och tvätta . sammy ska till nynäs å spela .



BÄSTA TIPPSET PÅ WILLYS

                                      

                                              dessa stooora burkar med tomat pure ,majs och tonfisk va sjukt billigt 40 - 60kr å tänk dig vad en liten burk tonfisk kostar nu !! måste bara hitta passande lock till så man inte behöver dessa fula plast påsar över


my outfit och "nya" stövlar



vit t shirt med potatisgratäng fläck på ,och det är inte danie som kletat ner mig utan jag själv
ljus blåa älsklings jeans som e gammla som gatan men så sköna

snuttis hade lucia idag å hennes outfit såg ni tidigar på bild ,lilla tomte mor =)
hann tyvär inte se de men sammy va där å emma fick fota för sammy hade glömt mob hemma




FY FAN

Föräldrar häktade för babymisshandel

En man och en kvinna häktades på fredagseftermiddagen på sannolika skäl misstänkta för grov misshandel av sin tre månader gamla bäbis.

Relaterat

Hur misshandeln upptäcktes är oklart, men barnet upptäcktes med flera frakturer och skador.

Kammaråklagare Charlotte Stege Unger är förtegen om fallet, men säger att hon räknar med att väcka åtal den 18 december.

                                                  JAG HAR EN GÅNG KÄNNT DENNA MÄNNISKA OCH JAG E SÅ GLAD ATT JAG INTE GÖR DE LÄNGRE , HITTAR INTE ORD FÖR HUR VIDRIGT DE ÄR !!NI BORDE BÅDA LÄGGA I SLAKTEN !


tänkte mig den här till nyår


LITE BILDER PÅ DE JAG JUST FIXAT







                                               bad rummet




haha soooft hon har hihi


lite uppdatering från dagarna

har inte riktigt haft lust att blogga ,intressset svalnar känns som man sitter å gaggar om samma sak hela tiden då kan man väll lika gärna ta en samanfattning om allt en gång i vecka heheh jajaja  ifredas va de jul bord med  jobbet på torekällberget ,skit fin å super kul underhållning =)
 

i lördas va de utgång med några av tjejorna de va födelsedag för nathas  klass kompis ,smörgås tårta å gott bjöds de på =)
 vet ni vad vi har här hemma ? jo faktiskt en jacucci hur de nu stavas hel lyxigt ju =) men den e lite liten så jag står i valet om vi ska instalera den el ha den för ungarna på balkongen hahah  har lovat sammy att tvätta av den så de måste göras när jag skrivit klart detta inlägg  annars blir han tokig räcker med att jag glömmer allt annat här hemma . imorn blir de  mys på stan ..har en klängande apa som kräver all min uppmärksamhet just nu 
                                                                                                                                            l                                         
                                                                                                                                            l
                                                                                                                                            l


                                                                                       


hej hej jul jag välkommnar dig

hahah de här året tänker jag inte ha någon stress över jul å inte bara villja att den ska vara över nej jag tänker ta de med ro i år å verkligen  njuta av den ..och ...om skinkan bränns vid ,köp korv med bröd de e  väll inte hela världen ...
de va allt för mig ska snart jobba

ett litet inlägg i brist på annat kanske ...

de var ingen dans för  mig denna helg men mc donalds vart de med trollen elina å natha =)
tanken va ju att dom skulle få varsinna ansiktsmålningar men de vart istället sura miner när karln kom med penseln å skulle börja kladda i ansiket på dom hahah jag förstår dom =)
bara jag som diggar lady gagas nya bad romance å får gås hud till den å bara vill skaka loss hihih

                                                       





 hos kusin noel =)



dom små har blivit stora







RSS 2.0